OVER ONS

Over ons

Leuk dat je deze informatieve website bezoekt, je bent hier waarschijnlijk omdat je vragen hebt over zaaien, stekken, scheuren van planten.

Eerst iets meer over ons, wij zijn Wouter Midavaine en Brigitte Bravenboer.

Misschien ken je ons van onze online zadenwinkel www.123zaden.nl.

123zaden is een zadenwinkel waarvan de eigenaars zelf ook daadwerkelijk tuinieren en dus kunnen adviseren uit in de praktijk opgedane ervaring.

In 2009 begonnen wij 123zaden en hebben in de afgelopen 11 jaar veel geleerd over tuinieren in het algemeen en het zaaien, stekken en scheuren van planten in het bijzonder.

Wouter:

Wouter zaait al van voor het begin van 123zaden en stekt de laatste jaren steeds meer.

Behalve tuinieren fotografeert hij graag en combineert deze twee interesses door het maken van foto’s in de tuin en kas.

Eigenlijk is de liefde voor fotografie uit noodzaak ontstaan omdat er vaak geen foto’s voorradig waren van sommige groenten en kruidensoorten waarvan wij de zaden verkopen.

Inmiddels heeft hij een grote collectie foto’s van groenten en kruiden opgebouwd. Deze collectie foto’s wordt beheert onder de naam Hortigraphics.

Brigitte:

Brigitte heeft eigenlijk maar weinig met tuinieren, ze is wel gek op bloemen en planten maar tuiniert zelf niet graag, ze heeft zoals ze zelf zegt geen groene vingers.

Ze schrijft voor 123zaden en doet al het research werk. Alles wat zij schrijft onthoud ze en daardoor heeft ze veel kennis over tuinieren en planten.

De reden voor deze website:

De afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan.

Kennis door zelf te tuinieren, kennis door gesprekken met andere tuinders en kennis uit research.

Deze kennis willen we op deze site met jullie delen door middel van artikelen en foto’s maken over zaaien, stekken en scheuren van planten.

Hopelijk vind je op deze site alle informatie die je zoekt!

Maar als je het nu niet vind kom dan af en toe even terug want we posten regelmatig nieuwe artikelen.

Heel veel tuinier plezier.Heel Holland Zaait banner